Arbetsförmedlingen finns nu på Instagram

Den 22 september 2014 tog Arbetsförmedlingen ytterligare ett steg mot den moderna digitala världen. Allt för att blidka alla de som letar efter, och använder Arbetsförmedlingen via Internet. Nu finns Arbetsförmedlingen på Instagram. Sedan långt tillbaka så har Arbetsförmedlingen funnits på Facebook, världens största sociala media, och nu var det dags att ta steget vidare in i den moderna världen.

Anledningen till att Arbetsförmedlingen utökar sin närvaro i sociala medier är att du som arbetssökande lättare ska få tillgång till den viktiga information som Arbetsförmedlingen har att ge. Detta kommer att ge dig som arbetssökande en mera moden service och direkt tillgång till en större inspirationskälla, bättre service och lättåtkomlig information. Här kan du klicka om du vill följa Arbetsförmedlingen på Instagram redan idag.

Hos Arbetsförmedlingen på Instagram får du information om vad som händer på olika arbetsförmedlingar runt om i landet, du blir tipsad om kommande event och eventuella utbildningar samt också information om vilka mässor som är på gång.

Detta är Instagram, och det blir lätt att dela information

Instagram är en applikation som finns för både Android och iOS, vilket gör att den kan användas både i iPhone- och Android-telefoner, vilket gör att Arbetsförmedlingen får en heltäckande service till alla sina arbetssökande. Har du själv Instagram så kan du även dela med dig av den viktiga information du får av Arbetsförmedlingen till dina vänner i samma position och i behov av information hur de ska gå tillväga för att finna ett nytt arbete.

Vill du komma in på Arbetsförmedlingens Instagram, så behöver du även ladda ned Instagrams app till din telefon. Appen hittar du här. För dig som har en Android telefon så laddar du hem och installerar från Google play. Du med en iPhone eller tab väljer App Store. Sedan är det bara att njuta av Arbetsförmedlingen på Instagram.

Eskilstuna & Västerås
Eskilstuna är en tätort i Södermanland med ca: 100 000 invånare. Innan 1266 gick orten vid namn Tuna men döptes sedan om till Eskilstuna. Orten har varit en av våra viktigaste industristäder. Viktiga industrier har bland annat varit Carl Gustafs stads gevärsfaktori (Nuvarande Saab Bofors Dynamics AB) och Bolinder-Munktell (senare Volvo BM, nuvarande Volvo CE).

Västerås är en tätort i Västmanland och är den femte största i Sverige. Folkmängden i tätorten ligger på över 110 000 invånare. Namnet kommer från Svartåns utlopp i Mälaren. Westra Aros var ortens första namn som sedan blev Västerås. Asea och Svenska Metallverken är två stora företag inom kraftöverföring som grundades i Västerås.