Ta steget och jobba inom bettingvärlden

Ibland tar vi alla oss en funderar på hur man kan förändra sitt liv, både drastiskt och i små skalor. I många fall så drar tankarna på att man vill bryta sin vardag och dra iväg till ett annat land. Man kanske vill byta ett industrijobb mot ett kontorsjobb där man faktiskt får socialisera sig med kollegor utan att det blir stelt eller går ut över produktionen? Oftast stannar tanken vid just det, en enkel tanke. Man tar inga stora livsbeslut på en natt och säger upp sig dagen efter för oftast vill man inte lämna bekvämligheterna och sin egen comfortzone. Att jobba inom bettingvärlden ger dig en möjlighet att göra just detta. Denna karriärmöjlighet ger dig friheten testa på något helt nytt, i en helt ny miljö, med helt nya och spännande människor.

Men om man faktiskt tar ett beslut och tänker över hur det hade kunnat fungera och vilka karriärmöjligheter som finns så hittar man en uppsjö av olika alternativ som oftast är baserade ute i Europa.

Varför skulle jag välja att jobba inom betting?

jobba med betting

Denna fråga är det många som ställer sig när man ser över alla olika alternativ. Sanningen är att det olika spelbolag oftast söker är nya människor utan eller med erfarenhet för att bredda sina kompentenser. Om du inte har någon erfarenhet så kommer du bli upplärd på plats och innan du vet ordet av det kommer du sitta inne på så mycket ny kunskap som du inte ens trodde fanns innan du satte din fot där.

Förutom all ny kunskap så finns det stora chanser att klättra inom de olika företagen. Säg att du kommer till ett företag där du inte känner dig riktigt hemma. Du kanske jobbar där i 6 månader och lärt dig grunderna och vissa andra egenskaper men känner att det finns bättre arbetsplatser. Då är det bara att söka upp nästa arbetsgivare och i med att du redan kan vissa delar kan de erbjuda dig en högre ingångslön än vad du hade tidigare. I spelbranschen spelar erfarenhet och viljan att jobba stor roll för hur du kommer bli sedd inom ett företag, så det största hindret som du måste komma över är egentligen dig själv.

Vart i världen ligger de stora pengarna?

Som tidigare nämnt så finns det jobböppningar överallt i hela Europa. Många företag väljer att inte skriva ut lönen för att de anpassar den efter hur mycket du kan. Dessa ska du ta lite försiktigt med då du inte vill sälja dig under vad som faktiskt är rimligt. Det finns även vissa delar av Europa som har lägre bolagsskatt som gör att de kan erbjuda sina anställda mer pengar än vad sina konkurrenter kan.

Om du letar efter en ny möjlighet och att bryta din vardag så är Malta alltid ett säkert kort. Här har de lägst bolagsskatt i Europa och kan därför erbjuda bättre löner och förmåner. Lägg också till att Malta ligger i medelhavet och har fantastiska vyer, svalkande hav och vad som känns som sommar året om.

Eskilstuna & Västerås
Eskilstuna är en tätort i Södermanland med ca: 100 000 invånare. Innan 1266 gick orten vid namn Tuna men döptes sedan om till Eskilstuna. Orten har varit en av våra viktigaste industristäder. Viktiga industrier har bland annat varit Carl Gustafs stads gevärsfaktori (Nuvarande Saab Bofors Dynamics AB) och Bolinder-Munktell (senare Volvo BM, nuvarande Volvo CE).

Västerås är en tätort i Västmanland och är den femte största i Sverige. Folkmängden i tätorten ligger på över 110 000 invånare. Namnet kommer från Svartåns utlopp i Mälaren. Westra Aros var ortens första namn som sedan blev Västerås. Asea och Svenska Metallverken är två stora företag inom kraftöverföring som grundades i Västerås.