Visst går det att tjäna pengar på Youtube

En fråga som många ställer. Går det att tjäna pengar på Youtube? Naturligtvis går det att göra det. Idag går det nästan och tjäna pengar på allt, om du har en bra idé eller bara är en person som har lätt att få andra att titta och lyssna. En del har det, andra har det inte. Så är det med alla företag man startar. Du måste ha en produkt som intresserar folk för att tjäna pengar. Det är likadant på Youtube.

Att sedan tjäna pengar är inte något större problem. Det finns massor av reklam att visa på sin Youtube kanal. Du måste dock ha en Youtube kanal. Det betyder att du måste göra om ditt Youtube konto till en Youtube kanal innan du kan visa reklam. Hur du gör det kan du läsa här.

Som exempel så kan vi ta Pewdiepie. Killen som sitter och recenserar dataspel på Youtube. Han har blivit en megahit både i Sverige och internationellt, och har idag ett företag som omsätter miljoner bara genom att visa reklam på sin Youtube kanal. Då har han i och för sig miljoner tittare också, och det kommer du förmodligen inte att ha i början. I vilket fall så behöver du också veta hur du kan visa reklam i din Youtube kanal, och den informationen finner du här.

Om du nu lyckas med allt detta, så har du gjort i alla fall halva jobbet. Om du nu också har en unik, rolig, eller intressant vinkling på det du visar på Youtube så kanske du kan börja tjäna skapligt med pengar. Dock är det med Youtube, som med alla så kallade enkla sätt att tjäna pengar så att det oftast tar tid. Har du dock tid att vänta så kanske du också kommer upp i bra slantar i framtiden.

Eskilstuna & Västerås
Eskilstuna är en tätort i Södermanland med ca: 100 000 invånare. Innan 1266 gick orten vid namn Tuna men döptes sedan om till Eskilstuna. Orten har varit en av våra viktigaste industristäder. Viktiga industrier har bland annat varit Carl Gustafs stads gevärsfaktori (Nuvarande Saab Bofors Dynamics AB) och Bolinder-Munktell (senare Volvo BM, nuvarande Volvo CE).

Västerås är en tätort i Västmanland och är den femte största i Sverige. Folkmängden i tätorten ligger på över 110 000 invånare. Namnet kommer från Svartåns utlopp i Mälaren. Westra Aros var ortens första namn som sedan blev Västerås. Asea och Svenska Metallverken är två stora företag inom kraftöverföring som grundades i Västerås.